ΔΙΧΤΥΩΤΑ ΡΟΛΑ

Ρολό δικτυωτού τύπουΡολά διχτυωτού τύπου από γαλβανιζέ σίδηρο 8 mm κυκλικής διατομής τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με γαλβανιζέ συνδέσμους λαμαρίνας πάχους 1.5 mm. Παρέχουν ενισχυμένη ασφάλεια χωρίς να περιορίζουν την προβολή των προϊόντων. Το τελευταίο φύλλο (φάσα) αποτελείται από λαμαρίνα κλειστού τύπου από γαλβανισμένο σίδηρο. Διατίθεται σε 3 τύπους:

  • μικρό
  • μεσαίο μάτι και
  • μεγάλο μάτι


Ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα.


ΡΟΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΛΑΜΑΚΙΝέο ρολό διχτυωτό με λαμάκι 14 x 4 πάχος, με ειδικούς καμπυλωτούς συνδέσμους, τύπου μάτι και με διασταάσεις 14 x 11 cm. Δε παραβιάζεται και δε τραβιέται. Μπορεί να καταευαστεί από λαμάκι γαλβανιζέ και inox. Διατίεται σε όλα τα βασικά χρώματα της RAL.


Τετράγωνο ρολό ασφαλείαςΤο ρολό ασφαλείας με λαμάκια είναι ένα ρολό που προσφέρει μέγιστη ασφάλεια, καθώς δεν είναι δυνατόν να τραβηχτεί από τους οδηγούς του. Η επιλογή του μπορεί να γίνει ανάλογα με το απαιτούμενο επίπεδο ασφαλείας μέσα από τρεις διαφορετικές εκδοχές. Η συναρμολόγηση των εξαρτημάτων του είναι μη λυόμενη και υλοποιείται με μόνιμη μηχανική διαμόρφωση. Αποτελείται από μασίφ σίδηρο γαλβανιζέ κυκλικής διατομής 8 mm και λαμάκι αλουμινίου πάχους 2.5 mm. Το ρολό ασφαλείας με λαμάκια μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικά ανοίγματα κτιρίων, σε χώρους στάθμευσης, σε καταστήματα, σε αποθήκες logistics κ.λπ. Διατίθεται σε 3 είδη: μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος.