ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ

Λαμαρινα-ΜΕΓΑΛΟ ΦΥΛΛΟΑτσαλολαμαρίνα γαλβανιζέ σε διαστάσεις προφίλ 118 mm και πάχος από 0,8 – 1,25 mm. Στις άκρες του προφίλ τοποθετείται πλαστικό που μειώνει το θόρυβο και την τριβή. Tο τελευταίο φύλλο (φάσα) αποτελείται από ενισχυμένη λαμαρίνα γαλβανιζέ που προσαρμόζεται λάστιχο από PVC για στεγανοποίηση του ρολού και αποφυγή εισροής υδάτων, σκόνης και αέρα. Διατίθεται σε:

  • Επίπεδη κλειστού τύπου διάτρητη με τρύπες Ø2 mm για φωτισμό και αερισμό. Δυνατότητα τοποθέτησης τζαμιού 5 χ 15 mm στην άκρη του κάθε φύλλου (κλειστού τύπου) για φωτισμό.
  • Διάτρητη σε σχήμα μισοφέγγαρο για καλύτερο φωτισμό και αερισμό ενισχύοντας και την αισθητική του χώρου. Αποκλειστικά από την RoloProtection


Λαμαρίνα Πομπέ- ΜΙΚΡΟ ΦΥΛΛΟΑτσαλολαμαρίνα γαλβανιζέ καμπυλωτού προφίλ σε διαστάσεις προφίλ 70mm και πάχος από 0,8 - 1,0mm. Στις άκρες του προφίλ τοποθετείται πλαστικό τελείωμα που μειώνει το θόρυβο και την τριβή. Λόγω της καμπυλότητας έχει μεγαλύτερη αντοχή σε κάμψη. Στο τελευταίο προφίλ προσαρμόζεται στεγανωτικό λάστιχο από PVC. Ιδανικό για γκαράζ και μεγάλα ανοίγματα μεγαλύτερα από 3 μέτρα Διατίθεται σε:

  • κλειστού τύπου
  • διάτρητη με τρύπες ∅2 mm για φυσικό φωτισμό και αερισμό.